Bergman Rock

Thomas Öberg, Conny Nimmersjö, Jonas Jonasson, Mats Hellquist, John Essing och Mats Andersson blir aldrig för gamla för punkrock.

Än en gång har de hittat på sig själva, helt och hållet: Bergman Rock.

Själva sade de inför släppet av skivan: ”Vår musik relaterar till våra känsloliv och våra relationer. Trots att vi är samma människor i dag har det förstås skett en massa förändringar. Det är andra lägen nu, nya insikter som vi vill testa och ta med oss i vår musik. bob hund har mycket mer Hunden som en samlande symbol för en massa uttryck. Utrymmet nu är att vara mer visuellt otydlig, nästan surrealistisk, och texterna är inte lika superprivata utan har många jag.”

Det tog 7 år från det att de började med projektet Bergman Rock till att skivan kom ut, så det är klart att det hann hända mycket under tiden.

Många kallar Bergman Rock för bob hund på engelska och det ligger nog en viss sanning i det, men när man har haft nästan alla framgångar man kan ha med ett band är det inte svårt att förstå om man vill prova något nytt, få en rejäl utmaning. Det var Bergman Rock.

Medlemmar

Thomas Öberg
Conny Nimmersjö
Johnny Essing
Jonas Jonasson
Mats Hellqvist
Mats Andersson